Online shoppen? Da’s makkelijker betaald dan gekozen, met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
25 November 2019

Staat u al in de startblokken om de beste online deals te vinden? Of bent u online op zoek naar het ideale cadeau voor de fee stdagen? In beide gevallen betaalt u best met de Payconiq by Bancontact-app, want dan wint u tijd en vereenvoudigt u uw leven.

Online shoppen, het is een luxe die ons leven een stuk gemakkelijker maakt. Zeker tijdens drukke momenten als het weekend van Black Friday, Cyber Monday of de winkelperiode tijdens de feestdagen. Gelukkig kan u uw online shopervaring nog zoveel eenvoudiger maken, met de Payconiq by Bancontact-app.

Het online aanbod is zo groot waardoor het vaak moeilijk is om de beste deal of het perfecte cadeau te kiezen. Maar gelukkig is het betalen van uw aankopen wel supereenvoudig. U hoeft op de webshops die Payconiq of Bancontact als betaaloptie aanbieden enkel de QR-code te scannen, uw pincode in voeren, en ’t is betaald!

Lastminute zoektochten naar uw kaartlezer en portefeuille om uw online aankopen af te ronden, worden verleden tijd. Ideaal, want tijdens drukke momenten als de feestdagen, kunnen we wel wat minder stress gebruiken.

Bereid u ook voor op de kooprush, download onze app

Download de Payconiq by Bancontact-app via de App Store of Google Play en betaal eenvoudig in webshops die ‘Payconiq’ of ‘Bancontact’ als betaaloptie aanbieden. Om de app te installeren, volgt u dit gedetailleerd stappenplan. Wilt u meer te weten komen over mobiel betalen in webshops?Dat kan hier!